Sr slotradio sandisk

Ser ut som et flott produkt, men for meg, selv ved 4 cent et spor uten.

En komplett sporliste jeg vil aldri kjope.

Hvor lang tid ville det egentlig ta a sette sammen disse lister?

Jeg er enig med 100 prosent. Jeg er kult med manglende evne til a spille dem i hvilken som helst rekkefolge, eller til og med a ga tilbake et spor. Men for a holde musikken et «mysterium» er det helt falskt.

Jeg bryr meg ikke om hvor billig musikken er. Hvis jeg skal legge ned 40 dollar for noe, vil jeg vite hva jeg far. Selv om jeg kan kjope ikke a kunne spille min favoritt sanger pa ettersporsel, vil jeg ikke kjope kortene uten a vite hvilke sanger som allerede er der. Sjansene er at jeg kanskje allerede har mange av dem, sa med mindre jeg kan se at jeg far mye ny musikk, vil jeg ikke kjope den.

V r sa snill a revurdere det. Du kan enkelt lage utgivelsesnotater for hvert kort og gi en oversikt over alle sporene som er inkludert, og legg dem i enten et .txt-utgivelsesnotat eller PDF.

Begrensningene du har for oyeblikket pa avspillingsadferd, er uhyggelig nok. A be folk om a kjope seg usynlig, er latterlig.

Jeg ma v re enig, en sporoppforing ville v re fint. Forhandsvisningene og delvise artistlisten er ikke nok. Jeg tror kortene ville v re mer attraktive for brukerne hvis de visste noyaktig hva som var pa dem. Hvis det er en kontraktslig ting, er det ikke fornuftig. Sangene kan ikke kopieres, en liste over dem utgjor ikke en «risiko» for misbruk. De fleste ville aldri kjope en CD hvis de ikke visste hva som var pa det, 1000 sanger eller pa annen mate.

IMHO, Sandisk ma revurdere dette.

Hva skjer med bestillingssiden?

I lopet av de siste to ukene har jeg provd et dusin ganger for a bestille et kort. Alt jeg far er denne meldingen.

«Vi kan ikke behandle bestillingen din. Bekreft informasjonen din og prov igjen»

Jeg har bekreftet informasjonen flere ganger. Det er alt riktig.

Jeg har provd en annen CC. Fortsatt ikke flaks.

Jeg kontaktet online support, alt jeg fikk som svar var et Form-type brev som uttalt at jeg matte bestille fra slotradio.org. Tuller ikke!! Erkl ringen inkluderte ingen tilleggsinformasjon for a hjelpe meg med problemet.

vil du selge disse tingene eller ikke?

Jeg har nettopp kjopt et slotRadio-kort (Oldies) og oppgradert min sikringsprogramvare. Kortet hores bra ut. Jeg liker ikke a vite hva som er pa kortet fordi jeg pendler (trener) en time hver vei, og lytter til musikk pa begge mater.

Jeg vil gjerne vite hvilke andre slotRadio-miksekort som planlegges.

Forresten var oppgradering av fastvaren veldig enkelt.

Og denne – for din hverdag – http://slotradio.org/slotRadio/cards/dailymix (det er ogsa $ 10 lavere enn resten av kortene!) – flott for hosting cocktailpartier, BBQs, eller bare a ha en veldig lat Sondag.

Jeg er skuffet over at dette ikke har noen skjerm! Det ser ut til at det blir 500 sang Slotradio-kort. Jeg er glad for det. $ 50 for de 1000 sangkortene vil nok ikke v re sa popul rt, men 500 sanger kort under $ 25 (og spesielt hvis nedsatt til under $ 20) ville imo v re veldig popul rt.

Jeg er skuffet over at dette ikke har noen skjerm! Det ser ut til at det blir 500 sang Slotradio-kort. Jeg er glad for det. $ 50 for de 1000 sangkortene vil nok ikke v re sa popul rt, men 500 sanger kort under $ 25 (og spesielt hvis nedsatt til under $ 20) ville imo v re veldig popul rt.

Ser ut som en vanlig ‘ol SlotMusic-spiller markedsfort & amp; merket for en bestemt radiostasjon til meg. Jeg ser ingen RADIO pa den! Jeg kan ikke hjelpe, men tenk at dette er et ganske svakt forsok pa «bundling» i hap om a fa noen tall av disse low-end-spillerne ut bare for a fremme de pe-registrerte kortene videre.

Hvorfor ikke ha dem som give-aways? V r den 20. som ringer nar du horer Led Zeppelinens Trapp til Himmelen eller noe der.

Pa 2dre trodde, gjor det bedre til den femte ringeren. Jeg vet ikke om det ville v re 20 personer som er interessert i a eie en.