nokkel kwijt – apner doren.

Det kommer til a v re strengt over, men jeg spor meg om hvordan du en cilinderslot best apner uten nokkel. En venn spurte meg for hjelp fordi hennes handtasker ble stolen med bakdekslen. Jeg har sagt en slotenmaker a ringe, men de vil at jeg forst skal prove.

Na har jeg den kunnskapen om at cilinderen skal loses uten nokkel, men dermed er doren ikke apen, og jeg kan ikke plassere den nye cilinderen fordi den skruen er i bruk da den holder fast. Mss at du kan slas sa kan apne, men vet ikke hvordan det aldri har blitt sett.

Andre alternativ er utboring, men det ser jeg oppe fordi det alltid kan ga feil (brutte boortjes osv.)

@mods: beklager for de sjeldne sporsmalet: Jeg forstar at du mener at dette emnet blir bedre lukket. Men jeg sitter med denne sporsmalet og soker en losning.

Trykt glas.

En houten voordeur – De verschillende houtsoorten.

Boren ligner meg den «riktigste» metoden med minste mulighet for skade pa spor. For den brutere tilpakken kan du prove a ha en cilinder med en engelsk nokkel (pa den rektangul re nederste delen av delen av cilinderen) og pakke og bare odelegge. Hvis du ikke har nok pakke, forst herdet stal i glasset og bare med brute kraft frawrikken. Graag filmpje van je pogingen.

Hvis det virkelig ikke lykkes, gi BI-fest og drakk bak den bevisste doren.

En venn spurte meg for hjelp fordi hennes handtasker ble stolen med bakdekslen. Jeg har sagt en slotenmaker a ringe, men de vil at jeg forst skal prove.

OK, det er en kvinne som dor belte. Det gir oss folgende valg:

1) Var de achterdeur wel op slot. Zeker? Heeeeeeel zeker?

2) Prov a se nokkelen til forsiden i forkant.

3) Prov det samme som apent vindu.

4) Toft virkelig, at den bakdoren er pa plass?

OK, sa kan du fortsatt gjore hva min lieftallige kvinne har gjort, da hun fortsatt bodde hos sine foreldre, hun var bare hjemme og selv hadde hatt utelukket:

1) Menn neme de ladder uit het tuinhuis.

2) Menn kruipe op het dak.

3) Menn pakke enkelte pannen van het dak.

4) Menn slar det underdak kapot.

5) Menn haper at de zolderdeur ikke er pa plass er (hvorfor skulle du do lukke. Men sa)

6) Menn gjor doren apen.

7) Menn legger de pannen tilbake.

PS Wie er «ze» van «ze wil»?

PPS Toch virkelig 100% sikker pa at det ikke er noe annet apent?

Heldigvis var det ikke helt isolert.

Schuifraam ikke enklere a ‘innromme’

som jeg meg hos foreldre utenfor sloot.

– Til de buren om en stige.

– op het balkon klimmen.

– wc raampje som pa en kiep stod helt oppe.

– Door het wc raampje kruipen.

Jeg har ogsa hatt problemet; achterdeur hadde en midlertidig plass hvor bare 1 nokkel var, og do ble vant.

Sa jeg har da slottet uteboord; Twas Endelig, men en vanlig Cylinderslot; ingen van die ekstra beveiligde enzo.

Uansett, hva er eksperimenteren, og det er slutt lyktes. faktisk er det ikke sa vanskelig.

Du ma bare ha en boring med en jernboor sa like under apningen der nokkelen er i.

Hvis du har dorbordet, sa fall de staverne bort, som ligger i apningen.

Da ma du bare se den apne apningen; Eksempel pa en skruehjul i nokkelgaten «klemmen» og dan draaien.

En sde dor apen, kan du da cilinderslot uithalen og bare en annen insteken.

Det var en interessant opplevelse.

En venn spurte meg for hjelp fordi hennes handtasker ble stolen med bakdekslen. Jeg har sagt en slotenmaker a ringe, men de vil at jeg forst skal prove.

OK, det er en kvinne som dor belte. Det gir oss folgende valg:

1) Var de achterdeur wel op slot. Zeker? Heeeeeeel zeker?

2) Prov a se nokkelen til forsiden i forkant.

3) Prov det samme som apent vindu.

4) Toft virkelig, at den bakdoren er pa plass?

OK, sa kan du fortsatt gjore hva min lieftallige kvinne har gjort, da hun fortsatt bodde hos sine foreldre, hun var bare hjemme og selv hadde hatt utelukket:

1) Menn neme de ladder uit het tuinhuis.

2) Menn kruipe op het dak.

3) Menn pakke enkelte pannen van het dak.

4) Menn slar det underdak kapot.

5) Menn haper at de zolderdeur ikke er pa plass er (hvorfor skulle du do lukke. Men sa)

6) Menn gjor doren apen.

7) Menn legger de pannen tilbake.

PS Wie er «ze» van «ze wil»?

PPS Toch virkelig 100% sikker pa at det ikke er noe annet apent?

Jamaar, det huset er fortsatt tilgjengelig via de fordeur he. Problemet er bare at det er av baksiden men bare 1 nokkel var, og do er sammen med hennes handtasker forsvunnet. De bevoktede doren er pa plass.

Ze = venninne, hare vent en deres barn.

Takk for svarene til natoe.

80 a,¬ for en slotenmaker er sa virkelig mye na: roll:

80 a,¬ for en slotenmaker er sa virkelig mye na: roll:

Du kan alltid betale 80 € pa min konto, eller van Haiti av.

Jeg ma fortsatt jobbe for a vinne 80a €.

Jeg har var nabo noen gang vet a bor i sin cilinderslot. En PUINHOOP hadde det blitt laget av. Var en houten dor og han skampte for hele tiden ut. Den doren sa ikke lenger ut.

Problem: de gikk gjennom garasjen til utendors og doden var tett. Alle nokkelordene var laget innvendig.

Jeg spurte om han hadde sett pa om et vindu apnet stond. Det eneste han oppgav var en kipraam. Maar. «die ramen er spesielt laget slik at du kan apne dem og likevel ingen kan bryte inn».

handen er gjennom, hendeltje om, vinduet trekkes og legges til. Og den stod i soverommet. Buurman hadde det enna ikke dor, til jeg «BOE» ropte pa den andre siden av doren. Det eneste jeg horte var at han dode seg og deretter en boormachine som falt pa jorden. Jeg har meg sykladet.

Na, tilbake pa emne: Utboring die handel (vreemd om det radgivende a gi etter ovenstaende) hvis du ikke vil 80 euro vil spenne. Du kan na ogsa boefje spille og motte papirklipp og hele forsoket prover a se filmene. Die har van die metalen sleufjes waarmee ze in 1-2-3 een deur open hebben. Kan ikke v re vanskelig.

Jeg vil overlate til en slotenmaker. Tenzij du cilinder langs binnen kan bryte. Normaal kommer det langs ude ikke kan, hvis ja. foei!

Na, tilbake pa emne: Utboring die handel (vreemd om det radgivende a gi etter ovenstaende) hvis du ikke vil 80 euro vil spenne. Du kan na ogsa boefje spille og motte papirklipp og hele forsoket prover a se filmene. Die har van die metalen sleufjes waarmee ze in 1-2-3 een deur open hebben. Kan ikke v re vanskelig.

Sok etter lockpicks (eksisterer hele de fora er over) det lyder sa bra med deg.

Har tidligere v rt sa engang bestilt for hangsloten, og min l rer fra da stod med oynene apne hvor jeg laste hver lasepinne.

Tja en padlock er ogsa ingen referanse. Tenzij det er en veldig darlig sylinder er det egentlig ikke sa lett, og hvis du ikke har noe erfaring, vil det ikke lykkes. Da kan du tidligere ha suksess med en bump nokkel.

Jeg ville bare ha slotenmaker igjen, de trenger en ny cylinder, og sa kan de slotenmaker umiddelbart ha en fin plassering (sikkert har bakdoren et solidt spor!)

Hvis han har litt folelse for handel, sa vil han fa det til a bli gratis, nar han apner den nye flasken.

Jeg vil overlate til en slotenmaker. Tenzij du cilinder langs binnen kan bryte. Normaal kommer det langs ude ikke kan, hvis ja. foei!

i virkeligheten, hos hvem na er den cilinder mer enn 2 mm utstikker, spor bare til innbruddstyper for a bryte inn i ham.

Det kommer til a v re strengt over, men jeg spor meg om hvordan du en cilinderslot best apner uten nokkel. En venn spurte meg for hjelp fordi hennes handtasker ble stolen med bakdekslen. Jeg har sagt en slotenmaker a ringe, men de vil at jeg forst skal prove.

Na har jeg den kunnskapen om at cilinderen skal loses uten nokkel, men dermed er doren ikke apen, og jeg kan ikke plassere den nye cilinderen fordi den skruen er i bruk da den holder fast. Mss at du kan slas sa kan apne, men vet ikke hvordan det aldri har blitt sett.

Andre alternativ er utboring, men det ser jeg oppe fordi det alltid kan ga feil (brutte boortjes osv.)

@mods: beklager for de sjeldne sporsmalet: Jeg forstar at du mener at dette emnet blir bedre lukket. Men jeg sitter med denne sporsmalet og soker en losning.

boortje bryte. se jeg ikke godt sett med bore diameter 12 – 16 mm.

sa: nar cilinder jusit er plassert: borer (men ogsa vet hva du gjor)

als cilinder uitsteekt: vise-grip og litt kraft.

det vijsje in het midden kan je gerust laten zitten, gewoon «iets» zoeken in L-vorm met juiste afmetingen: rol: