Hr kamp 2 roulette

Har du fortsatt et sporsmal? Spor din egen!

Det avhenger av hvordan du satser. Jeg har brukt mye tid pa gambling, sa her er min trekk;

1) Blackjack – Hvis du har en anstendig sum penger, kan du sitte og ga opp og ned pa et svart jackbord i flere timer. Jeg har kjopt inn med $ 1000, satt og spilt i 2 timer, fikk et par drinker og gikk ut med $ 950. Bare trenger a spille god strategi, det er ikke vanskelig a l re. Hold oye med bord som krever at forhandleren treffer pa myk 17, jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger det har reddet meg.

2) Roulette – I lang tid var rulett mitt spill. Det er flere strategier du kan bruke til a satse over bordet, og vinne biter av gangen, du ma bare v re klar over hva som mister innsatser i roulette. Folk gjor dem hele tiden, og er overrasket nar de taper penger pa et nummer de treffer. Alt i alt er oddsen din litt lavere enn om du bare satser rodt eller svart, noe som er kjedelig, og du kan like godt spille svart jack med disse oddsene. Hvis du spiller det riktig, kan du sitte lenge.

3) Craps-Admittedly, jeg er ikke den mest erfarne craps-spilleren, men det er gode odds hvis du spiller det riktig. Det er mange dumme spill du kan gjore. Craps er ogsa veldig morsomt, du kommer til a snakke med folk rundt deg og det er veldig involvert, bare ganske komplisert. Jeg har satset konservativt og satt pa et crapsbord i 3-4 timer uten a miste mye.

4) Pai Gow – Jeg liker ikke Pai Gow sa mye. Fra det jeg vet er oddsene anstendig, men jeg holder meg til det jeg vet. I Vegas kan du jevnlig se hvalene som spinner 5K + pa en hand Pai Gow, sa jeg tenker pa at oddsene ikke er sa ille. Det samme gjelder Baccarat, Caribbean Stud, etc.

5) Poker – Dette er absolutt det beste stedet a tilbringe tid, hendene ned. Du spiller ikke huset, du tar andre folks penger. Jeg har brukt 13 timer pa et pokerbord, etter a ha kjopt inn med $ 300. Du kan spille konservativ, og spesielt pa et stort bord kan du spille handen gratis i lang tid for blinds kommer rundt. Det er langsomt a spille, men det er et rush. For noen maneder siden vant jeg en $ 500 pott etter a ha 7/2 offsuit i handen min. Det er fantastisk.

6) SlotsSlots er et komplisert dyr. Det er virkelig den raskeste maten a rack opp komp points, det er ogsa de som har 2x poeng. Men jeg knuller hate slots, sa j vla kjedelig. Du kan spille lenge, lengre enn de fleste vil ha deg til a tenke, men med mindre du er heldig, er det bare en sakte, smertefull drenering pa banken din.